2018. július 28-án élő probiotikumok készítése otthon – fermentációs tanfolyamot tartok, melyen ha nem tud részt venni, lehetősége van online is visszanézni. Online vásárlás esetén a kovászos kenyér sütéséhez szükséges indítókovászt postán küldjük el a résztvevőknek.
Személyes részvétel esetén:
Időpont: 2018. 07.28 – 10:00 – 17:00 óráig.
Helyszín: Budai Hotel, 1121 Budapest, Rácz Aladár u. 45.
Részvételi díj fizethető:
• átutalással 13.000 Ft (HG Stúdió Kft., OTP bank – 11708049-20000480),
• vagy helyszínen 15.000 Ft
Nagyon korlátozottan vannak már csak szabad helyeink, jelentkezés emailben: hatvani.galina@gmail.com

Online részvétel esetén:

Ha valaki nem tud személyesen részt venni az előadáson, akkor lehetőség van a teljes tanfolyam anyagát vágatlanul felvételről visszanézni, ez esetben az indítókovászt postán küldjük el, akár külföldi címre is. Július 28-ig kedvezményes áron, 14.000 Ft-ért az alábbi linken keresztül lehet jelentkezni: http://bolt.hatvanigalina.hu/purchases/new?course_id=4&discount_code=e48717

Mit tartalmaz az online részvételi ár:
1. megvásárlást követően egy zárt, tanfolyami oldalon keresztül az alábbiakat éri el:
– szöveges anyagok, leírások (azonnal elérhető)
– fermentációs receptek (azonnal elérhető)
– július 28-i, sok-sok újdonságot tartalmazó előadás videós felvételei (utómunkálatokat követően augusztus 2-től lesz elérhető)
– bónuszban egy korábbi, 1 évvel ezelőtti fermentációs tanfolyam és kovászos kenyérkészítés összesen 180 percnyi felvétele (azonnal elérhető)
2. szárított indító kovászt küldünk postán a vásárláskor megadott számlázási névre és címre, melyet a tanfolyamon tanultak alapján tud otthon tovább szaporítani és finom kovászos kenyeret sütni (a vásárlást követő hét csütörtökön postázzuk)

A július 28-i tanfolyami napon a teljesség igénye nélkül az alábbiakról lesz szó: 
– Mostani alkalommal megtanuljuk, hogyan készíthetünk növényi tejből élő probiotikus készítményeket otthon? Hogyan készíthetünk ízletes növényi tejet?
– Sokszor gondot okoz a zöldségek fermentálása otthon. Bemutatásra kerül egy otthoni fermentálásra alkalmas eszköz, mely segítségével nem lehet elrontani a zöldségek fermentálását!
– Miért egyre több a glutén érzékeny ember? Mi a gond a gluténnel?
Hogyan készíthetünk EHETŐ glutén tartalmú kenyer? (Sajnos, a pékekkel gond van… Nem éri meg igazi kenyeret készíteni, nem profitábilis… Így, aki akar jó kenyeret enni, kénytelen megtanulni sütni maga! Ehhez a tanfolyam mellé kap egy adag indító kovászt ajándékba, amit otthon tud tovább szaporítani.
– Lehet-e fermentálni halat, húst? Miben más a növények fermentálása mint a halak, húsok fermentálása?
– Gabonafélék fermentálása. Milyen gabonákat hogyan fermentáljuk?
– Mindenkinek jó a fermentációs étrend? Mi a hisztamin intolerancia? Hisztamin intolerancia és okai. Candida fertőzés és okai. Valóban szigorú diéta a megoldás?