Már csak 12 szabad helyünk van!

Szervezetünk egy komplex, élő, biológiai, intelligens rendszer, mely képes a fenntartásra, regenerációra és önkorrekcióra. Bár ez folyamatosan és észrevétlenül is zajlik bennünk, sajnos a mai világban annyi felé kell alkalmazkodni, hogy egyre inkább szükség van a szervezet támogatására. Minden népcsoportnak vannak hagyományai a szervezet tisztítására nézve, ahogyan a magyar kultúrának is szerves része (pl. húsvét előtti böjt), mégis az a tendencia, hogy ahogy évről évre egyre nagyobb szükség lenne rá, mégis egyre kevésbé foglalkozunk vele. Fő szabályként azt tekintem, hogy ha korábban nem foglalkoztunk a szervezet tisztításával, akkor ahány 10 évesek vagyunk, annyi éven át kell fokozottabb tisztítást végezni, hogy a biológiai életkorunknál maradjunk. Ha tehát 50 évesek vagyunk, akkor 5 éven keresztül igényel a szervezet aktívabb odafigyelést a tisztításra legalább tavasszal és ősszel. Nekem is mérhető az életminőségemben, egészségemben a változás, miután immár 3 éve rendszeresen, eleinte nem is évente kétszer, hanem 3-4 alkalommal is elvégeztem a teljes szervezet tisztítását és azóta is rendszeresen csinálom, hiszen szervesen beépült az életvitelembe.

Minden tanításomnak az alapja, hogy éberek tudjunk lenni és újra legyen fülünk meghallani a saját szervezetünk felénk irányuló kommunikációját. Akár az általam javasolt tisztítás vagy akár más terápiák során fontos tudnunk, hogy a szervezetünk jelzéseket küld. Ezek a jelzések tünetek lesznek, de ez természetes, hiszen ez a szervezetünk kommunikációjának nyelvezete. Bár szeretnénk, hogy mindig kellemes testérzeteink legyenek, de a méregtelenítések sokszor járnak átmeneti kellemetlenségekkel. Eddig arra tanítottak minket, hogy a kellemetlen tünetektől mihamarabb meg kell szabadulnunk, azonban én ezzel nem értek egyet. Pácienseimet arra tanítom, hogy sikerrel megtanulják és értelmezzék ezt a fajta nyelvezetet, és ne essenek kétségbe ha bizonyos tüneteket észlelnek önmagukon. Hiszen mi vagyunk napi 24 órában önmagunkkal, sok sok odafigyelés után senki sem értheti jobban testünk jelzéseit, mint mi magunk.

Jövő héten kezdjük a tavaszi szervezet tisztítást, előtte március 9-én szombaton egész nap a tisztítás lesz a téma előadásomon. Ezen a napon nem csak a pontos lépésekről lesz szó (sejtközi állomány tisztítása, emésztő rendszer és bél tisztítása, nyirok tisztítás, parazitairtás, stb.), hanem beszélünk az egyes szervek közötti összefüggésekről, az ez alapján logikusan adódó sorrendiségről, a különféle toxinokról, egyes tisztítási módszerek előnyeiről és hátrányairól és még sok másról.

Tehát most nem csak egy előadásra invitállak, hanem arra is, hogy tisztítsd velünk együtt a szervezetedet.

Az előadás időpontja: 2019. március 9. 10-16 óra között

Részvételi díj: 15.000 Ft

Helyszín: Budapest, XI. kerület, Szent Margit Gimnázium, Villányi út 5-7.

Jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot és utald el az előadás 15.000 Ft-os díját:

Jelentkezési lap: https://goo.gl/forms/LRtjOpMYBXSDMtx63

Átutalási adatok: Hatvani Galina OTP bank – 11716008-22524414