Személyes konzultáció

Szeretné megismerni a betegsége valódi kiváltó okát?

 

Ha személyes konzultáció keretében szeretne továbblépni a tüneti kezeléseken, megérteni a szervezet működését és ezáltal a valódi problémát kezelni a megfelelő terápiával, akkor kollégáimmal szeretettel várjuk!

A pontos diagnózis megismeréséért a jelentkező tünetek, korábbi és jelenlegi betegségek, szedett gyógyszerek és esetleges megelőző vizsgálati leletek részletes átbeszélését követően kollégám alternatív diagnosztikai műszerrel bemérést, részletes szervi meridián és patogén flóra vizsgálatot végez. Minden esetben a cél a valódi kiváltó okok feltérképezése és azok kezelése! Fontos azonban tudni, hogy látszólag sosem a konkrét problémával foglalkozunk először. Természetesen az van a fókuszban, azonban a terápia során mindig a nagy leterheltség felől megyünk a kisebbek irányába, azaz a szervezetben mindig azzal a tényezővel foglalkozunk először, ami az öngyógyító folyamat akadályában áll. Csak miután ezt kiiktattuk, a szervezet ezt követően tud fellélegezni és tudja beindítani az öngyógyító folyamatokat. A többlépcsős terápiás javaslataink mintegy iránymutatást, térképet adnak Önnek a gyógyuláshoz, amely követi azt a szabályt, hogy amennyi a betegség bevezető szakasza, annyi lesz a kivezető szakasz is, tehát egy-egy terápia több hónapos komplex folyamat és menetrend, hiszen a kiváltó okokig eljutni és megváltoztatni mindig több időt igényel, mint a gyors és átmeneti tüneti kezelés, azonban csak így érhetünk el tartós eredményt a gyógyulásban.

Nagyon fontos számunkra a hozzánk forduló páciensek elégedettsége, ezért a visszajelzések alapján 2019. szeptemberétől módosítottunk a konzultáción és a jelentkezésen.

A rendelőben eltöltött 2 óra csak egy alapos vizsgálatra és az egyéni terápia felállítására elég, arra sajnos ez az idő nagyon kevés, hogy a páciens megértse és megtanulja az alapvető ismereteket a szervezete működéséről, a táplálkozás hatásairól, az ok-okozati összefüggésekről és hogy mi miért történik bennünk. A szervezetünk egy csodálatos, rendkívül intelligens műszer, mely szigorú szabályok szerint működik. A betegség sem derült égből villámcsapásként érkezik, hanem egy hosszú folyamat eredménye.

Azt látjuk, hogy a terápia sikere és eredményessége nagymértékben azon is múlik, hogy a páciens mennyire ismeri és érti a saját szervezetét, annak jelzőrendszerét. Ezért összeállítottam egy alaptanfolyamot, melybe belesűrítettem minden olyan lényegi információt, különös tekintettel az emésztő rendszer működéséről, a civilizációs betegségek és az emésztő rendszer összefüggéséről, valamint a szervezet alapműködéséről, melyet elengedhetetlenül fontosnak tartok ahhoz, hogy megérthessük miért az adott módon épül fel az egyéni terápiánk és milyen jelentősége van az egyes lépéseknek.

Ez az alaptanfolyam a konzultációt előzi meg, és a tanuláson túl elindít a terápia első lépésével is. Így maga a konzultáció már ennek a tanfolyamnak a folytatása és egyénre szabása.

A változás tehát az, hogy konzultáció előtt szeretném, ha minden hozzánk forduló páciens részt venne legalább egy általam tartott tanfolyamon, előadáson. A legjobb ha ez az alaptanfolyam, de természetesen ugyanilyen jó ha más előadásomon korábban már találkoztunk. 

Következő alaptanfolyam időpontja:

Időpont: 2019. szeptember 27. péntek 15-19 óráig

Helyszín: Szent Margit Gimnázium, 1114 Budapest, Villányi út 5-7.

A tanfolyam ára: 10.000 Ft

A tanfolyam alatt lehetőség lesz a konzultáción történő időpontfoglalásra is.

A következő alaptanfolyam várhatóan novemberben lesz.

Tanfolyamra történő jelentkezés itt: https://forms.gle/xhasfsXJ6w2guDP67

2019. őszén tervezett további tanolyamaim: http://hatvanigalina.hu/index.php/2019/09/17/2019-oszi-tanfolyamok/

Akik a konzultáción szeretettel várják:

Kőszeg mellett:

Horváth Béla: okleveles természetgyógyász, fitoterapeuta és bionergetikus. 2018. év elején kezdtünk el közösen együtt dolgozni, 2018. júniustól kezdve szakmai támogatásommal és szupervíziómmal önállóan dolgozik. Pácienseit Kőszeg mellett Cákon várja szeretettel.

Bejelentkezés: horvathbela@hatvanigalina.hu

 

Budapesten:

Horváth Béla havi rendszerességgel néhány napon Budapesten is tart konzultációkat. Bejelentkezés: horvathbela@hatvanigalina.hu

 

Hatvani Galina személyesen nem tart konzultációkat, erről itt tud tájékozódni: http://hatvanigalina.hu/index.php/2018/09/04/kedves-gyogyulni-vagyo-kedves-olvaso/

 

Az első konzultáció díja:

30.000 Ft, amely kb. 2 óra időtartamú, tartalmazza az előzetes vizsgálati leletek átbeszélését, részletes szervi meridián és patogén flóra vizsgálatot és a Hatvani Galina módszere alapján felállított egyéni terápiás javaslatot.

Kontroll konzultáció díja:

15.000 Ft, mely kb. 1 órás

Családtagok (2 fő) egy időben történő részvétele esetén kb. 3 órás konzultációra kell számítani, ilyenkor a második fő a kontroll konzultáció díját fizeti, összesen 2 főre 45.000 Ft-ot.

 

Bejelentkezés: 

Időpont egyeztetéshez kérjük írjon e-mailt közvetlenül a Bejelentkezés: horvathbela@hatvanigalina.hu e-mail címre.

E-mailben adja meg a következőket:

– neve

– telefonszáma

– 2-3 sor panaszairól

– melyik tanfolyamon vett részt a konzultációt megelőzően

– melyik városban szeretne részt venni a konzultáción

 

Néhány napon belül visszahívjuk telefonon, hogy időpontot egyeztethessünk.

 

Konzultáció előtti tudnivalók:

A vizsgálatot megelőző két napon lehetőleg kerülni kell az alkohol fogyasztást, valamint táplálék kiegészítők és vitaminok szedését. Az esetleges szedett gyógyszereket azonban nyugodtan be lehet venni a szokásos adagolás szerint. A vizsgálat napján kérem ne krémezze be a kezeit és a lábait.

Konzultáció előtt javasolt orvosi vizsgálatok: teljes vérkép és vizeletvizsgálat. Ezeket kérjük hozza magával, esetlegesen rendelkezésre álló korábbi leleteivel együtt.

 

Konzultáció helyszíne:

Jelenleg Kőszeg mellett Cákon és Budapesten tudjuk fogadni konzultációra (pontos címet az időpont visszaigazolásakor küldünk).

Figyelem! Konzultációs időpont kérése csak emailben lehetséges.