Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

A Garjajev-mátrix megrendelése gyermekkori fénykép alapján

Közzétéve : 6/17/21, 2:32 PM

Amennyiben Ön egészségének helyreállítása, vagy fiatalodása érdekében egyéni mátrixot szeretne rendelni, az alábbi lehetőségek közül választhat:

1. A beteg saját, vagy közeli hozzátartozója gyermekkori fényképe alapján készült egyéni mátrix:
A fénykép alapján készült program elkészítésének fontos feltétele, hogy a fényképen (és a fényképezést megelőzően) a gyermek egészséges és boldog legyen, és rajta kívül senki más ne legyen a fényképen. A fejnek jól kivehetőnek kell lennie.
Fontos a felvétel időpontjában jellemző kozmo-helio-fizikai körülmények (évszak, ország, időjárás) hatása is. A beteg saját fényképe helyett lehet használni a beteg élő, közeli rokonának gyermekkori fényképét is, ugyanezekkel a feltételekkel.
A gyermek fényképéből információkat olvasva összetett, több komponensű spektrumot kapunk, amely fő elemként spinor információkat tartalmaz. Ennek a spektrumnak hatalmas, korábban ismeretlen biológiai aktivitása van.

A fényképek biológiai aktivitásának a címzettekhez történő továbbításában a meghatározó szerepet David Bohm, az Univerzum holografikus jellegének elmélete játssza.
A speciális lézertechnikával nyert kép a személy fényképén lévő kép modulált széles sávú elektromágneses spektruma, amely az adott személy genetikai, és tágabb értelemben vett általános szabályozó genetikai-metabolikus információinak címe és hozzáférési kódja, amely az ún. Bohm-hologramon helyezkedik el.

2. Egyéni mátrix készítése gyermekkori fotó nélkül:
A beteg által a kérdőívben feltüntetett adatok alapján készítjük el ezt a programot.

3. Univerzális mátrixok (fénykép nem szükséges):
Jelenleg 12 kész, természetes anyag (növényi, ásványi) alapú korrekciós programunk van:

1. Immunrendszer

2/1. Csontrendszer

2/2. Szív-és érrendszer

2/3. Idegrendszer

3. Daganatellenes program

4. Anyagcsere és emésztőrendszer

5. Az öregedés lassítása

6. Férfi egészség

7. Női egészség

8. Látás

9. A szervezet regenerálása 40-50 év fölött

10. Parazitaellenes program

Kutatásaink és a nyelvi hullámgenetika elveinek alkalmazásával kapcsolatos gyakorlatunk összhangban áll az Orosz Tudományos Akadémia molekuláris biológiai és genetikai kutatásaival.
Eredményeink azonban jelentősen megelőzik a "klasszikus" genetikában eddig elért eredményeket. A világon még senki sem tudja, hogyan kell az őssejteket programozni, mivel a jelenleg alkalmazott összes módszer a gének tisztán anyagi struktúráinak megértésén alapszik. Ezzel szemben a gének a fizikai mezők szintjén képesek működni, önmaguk kvantum-ekvivalenseiként. Ezt még a múlt század elején jósolta meg tudósunk, A.G. Gurvich. Mi megerősítettük ezt a hipotézist, és a hullámgéneket a gyógyítás, az öregedés lassítása és az emberek fiatalításának gyakorlatában alkalmazzuk.

Árak:
Egyéni mátrix: 1000 USD
Univerzális mátrixok: 500 USD

A megrendeléshez kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

https://www.surveymonkey.com/r/DLDNF99

A fizetés banki utalással történik az alábbi számlaszámra:
(Esetleg előfordulhat, hogy bankja az online felületén nem fogadja el az utalási adatokat, ebben az esetben személyesen kell bankfiókjában leadni a megbízást.)

SWIFT-code: SABRRUMM
Bank neve: PAO SBERBANK
Bank címe: Moszkva, Bolsaja Gruzinskaja 37
Bankszámlaszám (USD): 42307840438171700187
Bankszámla tulajdonos: Leonova-Garjajeva Jekatyerina Alexandrovna

A banki utalásról szóló bizonylatot és a megrendeléshez mellékelni kívánt
(gyermekkori és mostani, lehetőleg egész alakos) fényképeket jpg formátumban, név, életkor feltüntetésével kérjük, az alábbi e-mail címre küldje:

garjajev.matrix@gmail.com
Tárgy: Mátrix rendelés+Név

FONTOS: A mátrix nem helyettesíti a hagyományos orvoslást, hanem kiegészíti azt. A mátrix használata során fontos az egészséges életmód és a fizikai aktivitás megtartása.

Elkészítési határidő: 30 nap
INSTITUTE OF LINGUISTICS -THE WAVE GENETICS
https://wavegenetics.org/en/