Keresés

Élő előadások, tanfolyamok, videók, hírek

Címkék

Élő előadások (0)


Tanfolyamok (0)


Videók (1)

30 napos ingyenes tanfolyam - Ajánló
Közzétéve : 6/10/20, 11:24 PM

Június 22-től indul 30 napos ingyenes online tanfolyamom, melyet nagy szeretettel ajánlok elsősorban, de nem csak kezdőknek.

Évek óta tanítok a civilizációs betegségekről és a szervezet működéséről mert célom, hogy mindenkinek megtaníthassam értelmezni szervezetünk jelzéseit és tüneteink valódi okát, hogy mielőtt már a mai orvoslás módszerei elkerülhetetlenné válnak, segíthessünk szervezetünknek meggyógyítania önmagát. A tanfolyam alatt sokat megtanulhatsz a betegségek eredetéről, a szervezetünk, különösen az emésztőrendszerünk működéséről és az egészséghez vezető útról.

Ebben a furcsa időszakban úgy érzem, hogy a szervezet tisztítása és az immunrendszer rendbetétel aktuálisabb mint valaha. Ezért a tanfolyam során nem csak a tanulás a célhanem közben közösen kitisztítjuk a szervezetünket4 héten keresztül 4 témát járunk körbe.

A tanfolyam a Facebookon, egy erre a célra létrehozott zárt csoportban lesz, ahol hétfőnként elméleti, keddenként gyakorlati előadással jelentkezünk, míg péntekenként egy élő bejelentkezés során segítek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, tüneteket, tapasztalatokat. 

Jelentkezés és további részletek a 30 napos ingyenes online tanfolyam oldalán.


Hírek (0)