A tanfolyam leírása
Ezen a 3 napos gyakorlati tanfolyamon többek között megtanítom,
- hogyan készíthetünk növényi tejből élő probiotikus készítményeket otthon?
- Hogyan készíthetünk ízletes növényi tejet?
- Sokszor gondot okoz a zöldségek fermentálása otthon. Bemutatásra kerül egy otthoni fermentálásra alkalmas eszköz, mely segítségével nem lehet elrontani a zöldségek fermentálását!
- Miért egyre több a glutén érzékeny ember? Mi a gond a gluténnal?
- Hogyan készíthetünk EHETŐ glutén tartalmú kenyer? (Sajnos, a pékekkel gond van… Nem éri meg igazi kenyeret készíteni, nem profitábilis… Így, aki akar jó kenyeret enni, kénytelen megtanulni azt maga sütni!)
- Lehet-e fermentálni halat, húst? Miben más a növények fermentálása mint a halak, húsok fermentálása?
- Gabonafélék fermentálása. Milyen gabonákat hogyan fermentáljuk?
- Mindenkinek jó a fermentációs étrend? Mi a hisztamin intolerancia? Hisztamin intolerancia és okai. Candida fertőzés és okai. Valóban szigorú diéta a megoldás?
Részvételi díj: 50 000 Ft, mely tartalmazza mindhárom nap előadásain történő részvételt, fermentált ételek kóstolását, ami ebédre elegendő mindhárom napon (a közelben olcsón tudunk szállást ajánlani)
A tanfolyam a terveim szerint Novemberben indul, részletek hamarosan...
Előadások