Bemutatkozás

Hatvani Galina - természetgyógyász

"Kedves Gyógyulni vágyó, kedves Olvasó!

Több, mint 10 évet foglalkoztam személyes konzultációk tartásával, amely időszak alatt egyre több és több ember fordult hozzám segítséget kérve, hogy egészségét és gyógyulásának kulcsát saját kezébe vegye. A végén sajnos nagyon sokakat már nem is tudtam személyesen fogadni. Ezen időszak megfigyelései által, azt tapasztaltam, hogy számos betegség megelőzhető lenne, ha “Egészségtudatosságunk” kellő információt kapna és ,ha tudatosabban, felelősségteljesebben tennénk lépéseket illetve hoznánk döntéseket, hogy biozonyos változásokat beépítsünk az életünkbe.

Egy jó ideje már ezen tapasztalataimat osztom meg Önökkel a modern technika segítségével, hisz küldetésemmé vált az, hogy az Egészséges életmód Nagykövete legyek és, hogy minél több emberhez szóljak.

Ezért döntöttem úgy, hogy a személyes konzultációkra fordított időt felszabadítva, olyan új kutatásokba kezdek, melyek reményeim szerint olyan újabb összefüggéseket tárnak fel előttem, amelyek segíthetnek megtalálni szervezetünk működésének további kirakósdarabjait. Terveim szerint az elkövetkező időkben erről hallhatnak, láthatnak előadásokat, interjúkat, blogbejegyzéseket.

Másik nemes feladatom, hogy tudásomat átadjam minden érdeklődőnek. Ezért, ahogy időm engedi időről-időre tematikus Online előadás-sorozatokat állítok össze, melyekről mindig értesülhetten ezen a honlapon, az egyes Facebook csoportjaimban és a Facebook oldalamon is. Bíztatlak téged is, hogy a gyógyulásba vetett hited és a tenni akarás szándékát ne add fel, mert őszintén hiszek abban, hogy az egészség visszanyerhető."

Szívélyes üdvözlettel,

Hogyan segíthetek?

A hozzám fordulóknak, köztük Neked is, segítek megismerni és értelmezni a saját tested üzeneteit. Megmutatom, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudod megtalálni a probléma valódi okát és így elérni azt, hogy szervezeted önmagát gyógyítsa meg.

Az emberi szervezet egy rendkívül okosan és logikusan működő rendszer. Egészséged a legparányibb részecske, azaz a sejt megfelelő működésén múlik. Ha sejtjeid jól működnek, azaz olyan környezetben vannak ahol könnyen jutnak hozzá a tápanyagokhoz, emellett pedig a sejtközti állományból könnyen tisztulnak az anyagcsere melléktermékei, egészséges vagy.

Az ingyenes hírlevelekben, blogcikkekben valamint a Facebook csoportokban olvasható tanácsok mellett az Egészségklub keretein belül egymásra épülő videós előadás-sorozatokkal szeretnék segíteni egészséged visszaszerzésében és megőrzésében.


Egészségklub


2017-ben indítottam el az Egészségklubot, ahol a legfontosabb előadásokat és ismeretterjesztő anyagokat egy ingyenes regisztrációhoz kötött online rendszerben tesszük elérhetővé. A szöveges és videó tartalmú tudásanyagok segítenek abban, hogy hatékonyabban tegyél egészségedért, illetve megismerd bizonyos betegségek valódi kiváltó okait és eligazodj a tévhitek között.
Klubtagként az egymásra épülő online előadás-sorozatokon keresztül részleteiben ismerheted meg az Egészségtervet, és az egészséges élethez vezető utat. Mindezek mellett az Egészségklub keretein belül heti rendszerességgel tartok élő bejelentkezéseket is, ahol alkalmanként együtt csinálunk végig különböző egészségmegőrző programokat (pl. szervezet hidratálása, emésztő rendszer tisztítása, parazita ellenes program, stb.), és rendszeresen válaszolok a tagok felmerülő kérdéseire is.


Élő előadások


A Covid-19 miatti helyzetre való tekintettel bizonytalan ideig nem tartok élő előadásokat.

Az élő előadások során személyesen ismerheted meg az Egészségtervet és más egészségmegörző programokat, így hatékonyabban tudod megismerni és értelmezni saját szervezeted jelzéseit.

Bármely betegségről is beszélünk, vannak általános szabályok, melyek mégoly logikusak is, a legtöbb ember egyáltalán nem ismeri ezeket, és fordul inkább az általánosan elfogadott, rövidtávú hatást hozó tüneti kezelések felé, ahelyett, hogy a sejtek szintjén keresné a gyógyulás útját.

Ha a sejt jól működik, és olyan környezetben van, ahol könnyen hozzá tud jutni a tápanyagokhoz, a sejtközti állomány pedig tiszta, ahonnan könnyen tisztulnak a természetes anyagcsere melléktermékei, akkor egészségesek vagyunk. Az élő előadásaim során megmutatom azokat a módszereket is, amelyekkel elérheted, hogy a Te szervezeted is, már a sejtek szintjén is megfelelően működjön, ami az egészséges élet alapja.


Személyes konzultáció


Sajnos a kutatás és tanitás mellett az idő hiányában nekem már nem áll módomban személyesen pácienseket fogadni. Azonban amennyiben szükséged van egy személyes konzultációra, ajánlhatom kollégáim valamelyikét:

A pontos allpotfelmérés érdekében a jelentkező tünetek, korábbi és jelenlegi betegségek, szedett gyógyszerek és esetleges megelőző vizsgálati leletek részletes átbeszélését követően, kollégám alternatív diagnosztikai műszerrel bemérést, részletes szervi meridián és patogén flóra vizsgálatot végez. Minden esetben a cél a valódi kiváltó okok feltérképezése és azok kiegészítő kezelése! Fontos azonban tudni, hogy látszólag sosem a konkrét problémával foglalkozunk először. Természetesen az van a fókuszban, azonban a kiegészítő program során mindig a nagy leterheltség felől megyünk a kisebbek irányába, azaz a szervezetben mindig azzal a tényezővel foglalkozunk először, ami az öngyógyító folyamat akadályában áll. Csak miután ezt kiiktattuk, a szervezet ezt követően tud fellélegezni és tudja beindítani az öngyógyító folyamatokat. A többlépcsős protokoll javaslataink mintegy iránymutatást, térképet adnak Önnek a gyógyuláshoz, amely követi azt a szabályt, hogy amennyi a betegség bevezető szakasza, annyi lesz a kivezető szakasz is, tehát egy-egy protokoll több hónapos komplex folyamat és menetrend, hiszen a kiváltó okokig eljutni és megváltoztatni mindig több időt igényel, mint a gyors és átmeneti tüneti kezelés, azonban csak így érhetünk el tartós eredményt a gyógyulásban.

Nagyon fontos számunkra a hozzánk forduló páciensek elégedettsége, ezért szokásos elérhetőségeinken várjuk a szíves visszajelzéseket. A rendelőben eltöltött idő csak egy alapos vizsgálatra és az egyéni alternatív kezelési protokoll felállítására elég, arra sajnos ez az idő nagyon kevés, hogy a páciens megértse és megtanulja az alapvető ismereteket a szervezete működéséről, a táplálkozás hatásairól, az ok-okozati összefüggésekről és hogy mi miért történik bennünk. A szervezetünk egy csodálatos, rendkívül intelligens műszer, mely szigorú szabályok szerint működik. A betegség sem derült égből villámcsapásként érkezik, hanem egy hosszú folyamat eredménye.

Azt látjuk, hogy az egészségmegörző program sikere és eredményessége nagymértékben azon is múlik, hogy a páciens mennyire ismeri és érti a saját szervezetét, annak jelzőrendszerét. Ezért kiemelten ajánlom a Kezdő és Haladó csoportjaimat, ahol élő bejelentkezések keretein belül tudhat meg lényeges információkat saját szervezetéről, különös tekintettel az emésztőrendszer működéséről, a civilizációs betegségekkel való összefüggéséről, valamint a szervezet alapműködéséről. Ezek megismerése fontos része annak, hogy megérthessük az alternatív kezelés egyes lépéseinek jelentőségét.