Egészségklub

Egészségterv, csoportok, előadás-sorozatok, videótár, eseménynaptár

Üdvözöllek az Egészségklubban!

2017-ben indítottam el az Egészségklubot, ahol a legfontosabb előadásokat és ismeretterjesztő anyagokat egy ingyenes regisztrációhoz kötött online rendszerben tesszük elérhetővé. A szöveges és videó tartalmú tudásanyagok segítenek abban, hogy hatékonyabban tegyél egészségedért, illetve megismerd bizonyos betegségek valódi kiváltó okait és eligazodj a tévhitek között.
Klubtagként az egymásra épülő online előadás-sorozatokon keresztül részleteiben ismerheted meg az Egészségtervet, és az egészséges élethez vezető utat. Mindezek mellett az Egészségklub keretein belül heti rendszerességgel tartok élő bejelentkezéseket is, ahol alkalmanként együtt csinálunk végig különböző egészségmegőrző programokat (pl. szervezet hidratálása, emésztő rendszer tisztítása, parazita ellenes program, stb.), és rendszeresen válaszolok a tagok felmerülő kérdéseire is.


Az Egészségterv


A szervezet egészségmegőrzésére, a betegségek megelőzésére irányuló program, mely egy nagyon világos és logikus egészségkoncepció szerint történik. Ez a koncepció a szervezet működési szabályait helyezi a középpontba, és megismerése neked is segíthet megtalálni az egészséges élethez vezető utat.

Az Egészségterv öt egyszerű alap lépésből áll, amelyek könnyebb megértésében videó előadás-sorozataimmal próbálok segíteni. Ha pedig gyakorlatban is szeretnéd támogatni szervezeted megismert folyamatait, akkor ehhez előre gondosan összeválogatott termékcsomagok is a rendelkezésedre állnak.

Ne feledd! Én csak az egészséges élethez vezető út lépéseit mutathatom meg, de

"Az úton mindenkinek magának kell végigmennie".
egészségterv kép

Közösség


Kérdésed van?

Nem találsz valamit vagy elakadtál? Írd meg üzenetben kérdésed vagy észrevételed Facebook oldalamra, vagy küldj e-mailt az info@hatvanigalina.hu címre!
Figyelem! Nem orvosi konzultáció!

Az Egészségterv elsősorban az egészséges élethez vezető útról szól és arról, hogy megértsük a szervezetünk üzeneteit és megelőzzük a súlyos betegségek kialakulását.
Az Egészségterv nem gyógykezelés. Súlyos és összetett problémák esetén vagy, ha a betegség már kialakult, az Egészségterv nem helyettesítheti az orvosi konzultációt és felügyeletet.

A Coral Club-ról bővebben


Egy több mint 20 éve, a világ 54 országában működő cég, amely prémium minőségű egészségmegőrző termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik vásárlói klub keretén belül.

A termékek fejlesztése és gyártása nagyon világos, logikus Egészségkoncepció szerint történik, mely a szervezet működési szabályait helyezi a középpontba. Ez a Koncepció öt egyszerű lépésből áll, melyek az Egészségterv alapjait is adják. Az Egészségkoncepció egyedülállónak tekinthető abban, hogy a Coral Club gondosan összeválogatott termékcsomagokkal, igényes tájékoztató anyagokkal segít végigmenni a lépéseken, és nem kell bizonytalanul órákat eltöltve összeválogatni a termékeket különböző forrásokból, hogy minden meglegyen, amire szükségünk van.

Évek óta magam is rendszeres felhasználója vagyok az egyes egészségmegörző programoknak és saját tapasztalataimból kiindulva öszintén azt gondolom, hogy az Egészségkoncepció egy olyan utat jelöl ki, amely lehetővé teszi a komoly betegségek elkerülését, a szervezet megfiatalodását és az egészség hatékony megőrzését hosszú távon.

Hogyan lehetsz te is tag?

Ahhoz, hogy te is Coral Club tag legyél és megkapd a 7 jegyű Coral Club azonosítódat regisztrálnod kell a Coral Club hivatalos weboldalán
IDE KATTINTVA
.
A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
(Ha az ajánló nevénél nem Galina neve jelenik meg ne ijedj meg, a honlapomon lévő linkek használatával biztosan hozzáférést kapsz az Egészségklub anyagaihoz)

Ha elakadnál akkor nézd meg ezt a videót, amit regisztráció menetéről készítettünk.