Videótár

Hatvani Galina videói egészégmegőrzésről, táplálkozásról életmódról

Címkék
Coral-Mine termékismertető
Közzétéve : 11/1/20, 1:02 AM

Használati útmutató a Coral-Mine termékhez:

- A termék megvásárolható a Coral Club hivatalos webshopjáról

- Hozzáférést kapsz Kezdő Facebook Egészségklub csoportomhoz és 20% kedvezményben részesülsz Coral Club termék vásárlásánál

Jelentkezés az Egészségklub Kezdő Facebook csoportba
Közzétéve : 10/27/20, 7:23 PM

Ahhoz, hogy hozzáférést kapj a Kezdő Facebook csoportomhoz és te is részt vehess az élő adásokon, az alábbiakra lesz szükséged:

 1. Ha még nincs Coral Club azonosítód, akkor kattintshttps://hatvanigalina.hu/coral/regisztracio linkre, és az elirányít a regisztrációs oldalra, amellyel biztosan az én hálózatomba kerülsz.
  (Ha az ajánló nevénél nem a Galina név jelenik meg, ne ijedj meg! A linkek használatával biztosan az én ágamba kerülsz.)
 2. A videóban látható módon töltsd ki az adatlapot,  majd kattints a folytatás gombra.
 3. A sikeres regisztrációt követően a Coral Club rendszere egy visszaigazoló emailt fog küldeni, melyben megtalálod 7 számjegyű azonosítód. Ezt a visszaigazoló levelet nyisd meg, és a látható módon másold ki az azonosítód (jobb egérgomb -> Másolás).
 4. Ide kattintva add le a jelentkezésed a Kezdő Facebook csoportomba.
 5. A csoportba való jelentkezéshez két kérdést kell megválaszolnod
  1. A 3. lépésben kapott és kimásolt Coral Club azonosítód illeszd be (jobb egérgomb -> Beillesztés) a megfelelő mezőbe (első)
  2. Megerősítés, hogy elolvastad és elfogadod a Kezdő Facebook csoport szabályzatát: olvasd el a csoport szabályait, és amennyiben megértetted és elfogadod őket, pipáld ki az “Elfogadom a csoport szabályait.” mezőt
 6.  Kattints a “Küldés” gombra.
 7. Ezt követően kérlek várj türelmesen (általában 2-3 nap), és ha mindent rendben találok, a csoportomba való belépési kérelmed jóváhagyom. 

(A videóban szereplő Coral Club azonosító a személyes adatok védelme miatt lett elhomályosítva.)

Rendelés a Coral Club Magyarországtól
Közzétéve : 10/20/20, 12:42 AM

A videóhoz egy leírás is készült, a könnyebb tájékozódás érdekében.

1.) Sikeres Coral Club regisztrációt követően kapunk egy visszaigazoló e-mailt a sikeres tagságról.
Ezt a levelet megnyitva kimásoljuk a 7 számjegyű azonosítót, és a Coral Club honlapján beillesztjük a kért mezőbe. Ezt követően beírjuk a regisztrációnál is megadott jelszót és belépünk személyes fiókunkba.

2.) Kattintsunk a következő menüpontokra: Név (jobb felső sarok)/Személyes fiók/Anyagok/Magyar/Aktuális árlisták. Töltsük le és nyissuk meg az árlistát. ahol az összes megvásárolható, rendelhető termékről részletes táblázatot találhatunk. Itt a Bruttó Klubtag ár vonatkozik ránk.

3.) A kívánt termék cikkszámát és nevét kimásoljuk, és a videóban látottak alapján elküldjük e-mail formájában a Coral Club budapesti képviseletének, az iroda@coral-club.com címre, a tárgy mezőbe mindig írjuk oda a Coral azonosító számunkat, és azt, hogy "rendelés".

Aminek a levélben feltétlenül szerepelnie kell:

A termék:

 • cikkszáma
 • neve 
 • mennyisége

Megrendelő neve: 
Megrendelő szállítási címe:
Megrendelő Coral azonosítója:
Megrendelő telefonszáma:

Fizetési mód: ez lehet előre utalás, vagy utánvét 
(Előre utalás esetén a szállítási ktg: 1090 Ft, utánvét esetén ezen felül még 490 Ft díj fizetendő, azaz összesen 1580 Ft. A futárnál kártyával is lehet fizetni.) 


A sikeres rendelést követően a Coral Club budapesti képviselete küld egy visszaigazoló e-mailt a számla mellékelésével.
A csomagok szállítását a GLS vagy a DPD futárcég végzi, és a megrendelt termék átvételekor van lehetőség kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával.

30 napos ingyenes tanfolyam - Ajánló
Közzétéve : 6/10/20, 11:24 PM

Június 22-től indul 30 napos ingyenes online tanfolyamom, melyet nagy szeretettel ajánlok elsősorban, de nem csak kezdőknek.

Évek óta tanítok a civilizációs betegségekről és a szervezet működéséről mert célom, hogy mindenkinek megtaníthassam értelmezni szervezetünk jelzéseit és tüneteink valódi okát, hogy mielőtt már a mai orvoslás módszerei elkerülhetetlenné válnak, segíthessünk szervezetünknek meggyógyítania önmagát. A tanfolyam alatt sokat megtanulhatsz a betegségek eredetéről, a szervezetünk, különösen az emésztőrendszerünk működéséről és az egészséghez vezető útról.

Ebben a furcsa időszakban úgy érzem, hogy a szervezet tisztítása és az immunrendszer rendbetétel aktuálisabb mint valaha. Ezért a tanfolyam során nem csak a tanulás a célhanem közben közösen kitisztítjuk a szervezetünket4 héten keresztül 4 témát járunk körbe.

A tanfolyam a Facebookon, egy erre a célra létrehozott zárt csoportban lesz, ahol hétfőnként elméleti, keddenként gyakorlati előadással jelentkezünk, míg péntekenként egy élő bejelentkezés során segítek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, tüneteket, tapasztalatokat. 

Jelentkezés és további részletek a 30 napos ingyenes online tanfolyam oldalán.

A betegségek valódi okai
Közzétéve : 6/2/20, 2:05 AM

Mi is tulajdonképpen a "betegség"? Erről hallhattok ebben a videómban.

Az egészség megőrzésének legfontosabb alappillérei
Közzétéve : 6/2/20, 2:03 AM

Ebben a videóban a toxinok hatásairól és a szervezet azoktól való megtisztításának fontosságáról beszélek.

A halál a belekben lakozik
Közzétéve : 6/2/20, 1:59 AM

Rövid videó az emésztőrendszer tísztításáról és annak fontosságáról.

Az emészőrendszer tisztítása
Közzétéve : 6/2/20, 1:58 AM

Rövid videóm az emészőrendszer tisztításáról.

A szervezet sejtszintű táplálása, avagy tudatos táplálkozás
Közzétéve : 6/2/20, 1:57 AM

A szervezet sejtszintű táplálása, avagy tudatos táplálkozás

Egészségterv 4 lépésben
Közzétéve : 6/2/20, 1:56 AM

További részletek az Egészségtervről itt találhatók.