Videótár

Hatvani Galina videói egészégmegőrzésről, táplálkozásról életmódról

Címkék
30 napos ingyenes tanfolyam - Ajánló
Közzétéve : 6/10/20, 11:24 PM

Június 22-től indul 30 napos ingyenes online tanfolyamom, melyet nagy szeretettel ajánlok elsősorban, de nem csak kezdőknek.

Évek óta tanítok a civilizációs betegségekről és a szervezet működéséről mert célom, hogy mindenkinek megtaníthassam értelmezni szervezetünk jelzéseit és tüneteink valódi okát, hogy mielőtt már a mai orvoslás módszerei elkerülhetetlenné válnak, segíthessünk szervezetünknek meggyógyítania önmagát. A tanfolyam alatt sokat megtanulhatsz a betegségek eredetéről, a szervezetünk, különösen az emésztőrendszerünk működéséről és az egészséghez vezető útról.

Ebben a furcsa időszakban úgy érzem, hogy a szervezet tisztítása és az immunrendszer rendbetétel aktuálisabb mint valaha. Ezért a tanfolyam során nem csak a tanulás a célhanem közben közösen kitisztítjuk a szervezetünket4 héten keresztül 4 témát járunk körbe.

A tanfolyam a Facebookon, egy erre a célra létrehozott zárt csoportban lesz, ahol hétfőnként elméleti, keddenként gyakorlati előadással jelentkezünk, míg péntekenként egy élő bejelentkezés során segítek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, tüneteket, tapasztalatokat. 

Jelentkezés és további részletek a 30 napos ingyenes online tanfolyam oldalán.

A betegségek valódi okai
Közzétéve : 6/2/20, 2:05 AM

Mi is tulajdonképpen a "betegség"? Erről hallhattok ebben a videómban.

Az egészség megőrzésének legfontosabb alappillérei
Közzétéve : 6/2/20, 2:03 AM

Ebben a videóban a toxinok hatásairól és a szervezet azoktól való megtisztításának fontosságáról beszélek.

A halál a belekben lakozik
Közzétéve : 6/2/20, 1:59 AM

Rövid videó az emésztőrendszer tísztításáról és annak fontosságáról.

Az emészőrendszer tisztítása
Közzétéve : 6/2/20, 1:58 AM

Rövid videóm az emészőrendszer tisztításáról.

A szervezet sejtszintű táplálása, avagy tudatos táplálkozás
Közzétéve : 6/2/20, 1:57 AM

A szervezet sejtszintű táplálása, avagy tudatos táplálkozás

Egészségterv 4 lépésben
Közzétéve : 6/2/20, 1:56 AM

További részletek az Egészségtervről itt találhatók.

Alaptanfolyam - ajánló
Közzétéve : 6/2/20, 1:52 AM

Ez tulajdonképpen egy nyelvtanfolyam, ahol megtanuljuk értelmezni a saját testünk jelzéseit, és megtanuljuk megfigyelni a szervezetünket: hogyan kommunikál velünk ha valami nem megfelelően történik. Ahhoz, hogy tudj felelősséget vállalni a saját egészségedért, ez nélkülözhetetlen.

A betegség a szervezet öngyógyítási kísérlete. Nem mástól kell várni a passzív megoldást, hanem ennek a tudásnak a birtokában időben észre tudod venni és értelmezni a test jelzéseit.

További részleteket a tanfolyamról itt találsz.

Endokrin rendszer - részlet
Közzétéve : 6/2/20, 1:48 AM

Ez a videó egy rövid részlet Hatvani Galina 2017. június 17-én a hormonokról és 2017. július 8-án pedig az immunrendszerünkről tartott két egész napos előadásából. A két nap előadásai szorosan összefüggnek, egymásra épülnek.

További részletek az elhangzott előadásokról itt.

Egészségterv 1. lépés: biológiailag hozzáférhető víz
Közzétéve : 6/2/20, 1:46 AM

Minden betegség kezelését, függetlenül attól, hogy milyen címkével illették, illetve a sikeres fogyókúrát a szervezet tisztításával kell kezdeni, a tisztítás nulladik lépcsője pedig a szervezetünk számára biológiailag hasznosítható víz napi rendszeres bevitele. A vastagbél, a nyirokrendszer és a többi szervünk tisztítása után pedig a parazitamentesítés sem elhanyagolható.

Ezt a 4 lépcsős folyamatot egy Egészségtervben foglaltam össze, melynek segítségével Te is végigjárhatod az egészség felé vezető utat. Az Egészségterv a jó közérzetünk és egészségünk megőrzésének legfontosabb alapjáról szól. Betegség esetén pedig az Egészségterv során testünket olyan mértékben tudjuk támogatni, hogy szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak köszönhetően legtöbbször már pusztán ennek segítségével az igen súlyos tünetek is megszűnnek.

Az Egészségterv röviden:

  • fogyassz biológiailag hozzáférhető vizet,
  • tisztítsd ki az emésztő-
  • és nyirokrendszeredet,
  • tápláld sejtjeidet és védd meg őket a környezeti ártalmaktól!

További részleteket itt olvashatsz.