Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

3 hónapos online kúra indul Áprilisban a Szivárgó bél szindróma regenerálására

Közzétéve : 3/27/22, 2:01 PM

A Szivárgó bél szindrómáról röviden

A szivárgó bélszindróma kiváltó okai közé sorolhatók elsősorban az antibiotikumok indokolatlan adása, az étkezési szokásaink megváltozása, amely az élelmiszeripar által preferált szénhidrát alapú termékek irányába tolta el a táplálkozást. Komoly problémát jelent még az olyan élelmiszeripari technológiák alkalmazása, amivel a szervezet számára „halott”, hormonokkal, antibiotikumokkal terhelt élelmiszerek kerülnek a családok asztalára.

Ezek az élelmiszerek meggyengítik a gyomor, az epe, a hasnyálmirigy működését, elégtelenné válik az emésztés beindítva ezzel egy folyamatot. Az elvékonyodott bélfalon olyan emésztetlen fehérjék jutnak át, melyek gyulladást okoznak a szervezet bármely részén.

Mind ezek hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyának felborulásához, és olyan patogén baktériumok szaporodásához, amelyeknek az anyagcsere melléktermékei toxikus terhelést jelentenek a szervezet számára. Ezek a toxinok többféleképpen károsíthatják a szervezetet. Átjutnak az agy-vér gáton és különböző idegrendszeri problémákat, depresszió, szorongás, skizofrénia, demencia, gyerekeknél hiperaktivitás, diszlexia, diszgráfia, autizmus (szomorú az a kutatási eredmény ami azt feltételezi, hogy tíz éven belül minden második gyerek autista lesz) stb.

A szervezetben keringő idegen fehérjék különböző szervek, ízületek kollagén rostjaira tapadva beindítanak egy gyulladásos folyamatot amely átfordul különböző autoimmun betegségbe. Különböző bélgyulladások, ízületi gyulladások, hormonális problémákat, bőrproblémákat stb. okozva.

Szerencsére van már erre megoldás!

Az emésztés;- a bélflóra helyreállítása, a bélfal megerősítése.

Ehhez fontos a diéta. Fermentált zöldségek, savanyított tejtermékek a "terápiás kollagén leves" vagy ennek hiányában jó minőségű kollagén fogyasztása. A diétához csak jó minőségű biogazdaságból származó alapanyagokat használjunk!

Hogyan csináld?

Egy 3 hónapos online kúrán megmutatjuk neked az általam ismert legjobb módszert erre. A jelentkezési feltételeket és a részleteket megtalálod IDE KATTINTVA.