Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

Áprilisi akciók

Közzétéve : 4/19/23, 1:15 PM

Itt az alkalom, hogy áprilisban is felfrissítsd a készleteidet a legjobb áron! Fedezd fel a Coral Club Áprilisi akcióit, és élvezd az extra megtakarításokat az egészséged támogatása mellett! 

Minden termék 10% kedvezménnyel vásárolható meg a Coral Club webshopjában, így itt a tökéletes alkalom arra, hogyha még nem tetted meg, akkor kedvezményes áron próbáld ki ezeket a csodálatos termékeket.

  • Pau D'Arco Mate: Szabadulj meg a kellemetlen baktériumoktól és élvezd az egészséges emésztést a Pau D'Arco Mate segítségével! Az összetevők között megtalálható a lapacho fa kéreg, amely antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert. Az antioxidánsokban gazdag növény fogyasztása hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez és segíthet fenntartani az általános jó közérzetet. (Vásárlás és részletek ITT)

  • ParaFight: Védd meg tested a parazitáktól a Parafight segítségével! Az összetevők között található a zöld dió, a fokhagyma és a borsmenta, melyek ismertek parazitaellenes tulajdonságukról. Ezenkívül a Parafight segíthet a gyomor és bélrendszer egészségének fenntartásában, javítva az emésztést. (Vásárlás és részletek ITT)

  • Assimilator: Ez az egyedülálló formula magában foglalja a legjobb minőségű növényi alapú emésztőenzimeket, amelyek segítik az étel megfelelő felszívódását és az emésztési folyamatok javítását. (Vásárlás és részletek ITT)

  • D-Spray: Könnyebbé teszed az életed, ha a D-vitamin pótlásodat spray formájában végzed. A D-Spray gyorsan felszívódik és egyszerűen adagolható. Tudományosan bizonyított, hogy a D-vitamin támogatja az immunrendszert és javítja a csontok egészségét. (Vásárlás és részletek ITT)

  • Silver Max Care: Az ezüstkolloid egy természetes antibakteriális és antimikrobiális anyag, amely segíthet megelőzni vagy kezelni a fertőzéseket és betegségeket. Az ezüstkolloid használata hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, és segíthet fenntartani az egészséget és az általános jó közérzetet. Emellett az ezüstkolloid használata hasznos lehet a bőrproblémák, például az akne vagy a pattanások kezelésében is. Az ezüstkolloidot szájon át vagy helyileg is lehet alkalmazni. (Vásárlás és részletek ITT)

  • CoralBrite fogkrémA Coralbrite fogkrém foszilis korall alapú hidroxiapatittal segít megőrizni a fogzománc egészségét és védelmet nyújtani a szuvasodás ellen. Javítja a fogzománc remineralizációs folyamatait, fényesíti a fogfelszínt, és csökkenti a fogak érzékenységét FLUORID HASZNÁLATA NÉLKÜL. (Vásárlás és részletek ITT)

Ne feledd! Ha a fenti linkeket használod a vásárláshoz és a vásárlási folyamat során regisztrálsz a webshopba, akkor te is a 20%-al alacsonyabb klub áron juthatsz a termékhez. Ezt az összeget később akár további 30%-al is csökkentheted a hűséges vásárlóknak járó prémium ranggal vagy, ha a Coral Club webshopját a barátaidnak ajánlod.