Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

Augusztusban újra NYÁRI JÓGATÁBOR indul gazdag programkínálattal

Közzétéve : 6/18/23, 1:18 AM

Szervezők: Kovács Zsuzsa, természetgyógyász és Sumina Erika, pedagógus, jóga és do-in oktató

A fókuszban az 5 elem lesz, amelyről elméleti ismeretek is lesznek és a gyakorlások: jóga,do-in, pranayama, meditáció, szintén erre a témára fognak épülni.

A do-in-t japán jógának is nevezhetjük, a shiatsu masszázshoz kapcsolódó öngyógyító önmasszázs és mozgásforma - nagyon röviden -, a pranayama leegyszerűsítve légzésgyakorlatok (de annál több )

További különleges, egyedi kínálataink:

- Hatvani Galina, természetgyógyász az emésztőrendszer egészségének egyik legjelentősebb szakértője előadást tart nekünk arról, hogyan lehet megőrizni, illetve visszaszerezni az egészséges bélműködést, valamint tanácsadást nyújt ételérzékenységgel kapcsolatos problémákra.

- Kun Szilárd, judo edzővel beszélgetések a teremtésről, az erő, az akaraterő, a kitartás, a tudatosság, a légzésgyakorlatok fontosságáról.

- Kovács Zsuzsa természetgyógyász, numerológus betekintést nyújt a számmisztikába, valamint biorezonanciás állapotfelmérést készít tanácsadással, teljes test-, vagy talpmasszázst, reflexológiai kezelést ajándékoz.

Időpont: 2023. Augusztus 8-13

Érkezés 12 óráig.

13 órakor ebéddel nyitunk és vasárnap reggeli után lesz a táborzárás.

A tábor helyszíne egy festői környezetben kialakított hely, Babarcszőlősi Lovasudvar, Pécs mellett.

Tágas közösségi helyekkel, újonnan kialakított, nagy alapterületű jógateremmel.

A szállás a faluban, néhány percnyi sétára van a lovasudvartól.

Az utazás egyénileg történik, telekocsikkal, valamint aki a pécsi IC-vel (gyorsvonattal) szeretne jönni, nekik is a transzfert meg tudjuk oldani.

Étkezés napi háromszor: vegetárius meleg ebéd, hideg reggeli és vacsora.

Szabadidős programként egyénileg lehetőség van a közeli Harkány fürdőbe menni, a Siklósi várhoz kirándulni, Pécsett városnézést szervezni, a tábor melletti tóparton pihenni, a közeli erdőben sétával töltődni.

Jelentkezés:

A tábor ára: 146.000,- Ft

Az ár tartalmazza a foglalkozásokat, előadásokat, állapotfelmérést tanácsadással, mindenféle masszázst és természetesen a szállást és étkezést.

Jelentkezésed 30.000,- Ft előleggel tudod megerősíteni, illetve biztosítani.

Jelentkezés Kovács Zsuzsa természetgyógyásznál a +36-70-6340719 telefonszámon, vagy üzenetben a https://www.facebook.com/HatvaniGalina oldalon.