Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

Kollagén nyereményjáték!

Közzétéve : 4/25/22, 10:29 PM

❗️❗️️ Nyereményjátékot indítok ❗️❗️

Az utóbbi napokban sok időt szenteltem annak, hogy a Promarine halkollagén külföldi tapasztalatai után kutassak. Látva az eredményeket nagyon izgatott lettem és elhatároztam, hogy megpróbálok a saját közösségemből is személyes tapasztalatokat gyűjteni egy nyereményjáték keretein belül.

?Nyeremény:
  • 1 óra online konzultáció velem
  • 1 üveg B-luron hialuronsav 34 000 Ft értékben, hogy még tovább fokozzuk a kollagén hatását.
 
2 győztest fogok kisorsolni a végén azok között, akik teljesítik az alábbi nevezési feltételeket:
  1. Ha még nincs Coral Club webáruház fiókod, akkor regisztrálj ITT és jelentkezz be levélben kapott 7 számjegyű azonosítóddal.
  2. Kezdd el a 30 napos Promarine kollagén kúrát te is Május első hetében és vásárold meg az egy hónapos programot Április 30-án éjfélig ITT
  3. Készíts egy selfiet az arcodról és küldd el "Előtte" címszóval emailben Május 2-án éjfélig. Ne felejtsd el a levélben megadni a Coral Club azonosítódat se. ?
  4. Csináld végig a 30 napos programot, majd küldj egy "Utána" képet Június 1-5-ig.
Sorsolás: Június 6
 
A leveleket az info@hatvanigalina.hu címre várom.
 
Átalakulásra fel!? 
 

Miért olyan különleges a Promarine, és miért kerül ennyibe?

6 ok, amiért a Promarine szinte egyedülálló

1) A Promarine a kollagénen kívül tartalmaz még C-vitamint, B-6 és B-7 vitamint, amik szavatolják a tökéletes szinergiát, a közel 100%-os felszívódást és a test saját kollagéntermelésének a serkentését.

2) A piacon kapható kollagének nagyja kizárólag I-es típusú kollagént tartalmaz, és külön termékként kapható a II-es és III-as. A Promarine ezzel szemben egyszerre tartalmaz I-es és III-as típusú kollagént is. Nem véletlenül számolnak be róla sokan, hogy akár már 1 kúra után is megerősödik a haj és a körmök, valamint hidratáltabbá és feszesebbé válik a bőr.

3) Hidrolizált peptidek formájában tartalmazza a hatóanyagat, amely egyféle "előemésztett" állapotú aminosav lánc. Ez a technológia nagyon jó hasznosulást eredményez még gyengébb emésztőrendszer esetén is.

4) A felhasznált peptidek 500-2000 Dalton méretűek. A legtöbb hidrolizált kollagén esetében a legkisebb peptid mérete 2000 Dalton. Minél kisebb egy peptid, annál könnyebben szívódik fel...

5) A Promarine folyékony állagú, napi üvegcsékbe van adagolva melyek mindegyike 10.000mg hatóanyagot tartalmaz. Nagyon finom gyümölcslé íze van, míg a legtöbb kollagén íze borzalmas.

6) A Promarine alapanyagát kizárólag szabadon halászott halak bőréből nyerik. Az alapanyag forrása a legtöbb kollagén esetében nem igazán vagy csak nehezen kideríthető, ami általában arra utal, hogy tenyésztett halak a forrás, amiket már jól tudunk, hogyan nevelnek. Antibiotikumok, hormonok, borzalmas körülmények…összehasonlíthatatlan kategória.

Tudom, túlzásnak hat az ára, de sajnos a minőségnek itt is ára van. Ez egy Prémium termék. Azok a kollagén készítmények, amik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek sajnos mindenhol ennyibe, vagy jóval többe kerülnek, míg nagyon ritkán tartalmaznak ennyi hatóanyagot. Az alábbi táblázatban összehasonlítottunk párat a hasonló termékekből.