Hírek

Hatvani Galina egészségklubjának legújabb hírei

Szeretettel üdvözöllek a várva várt új honlapomon!
Közzétéve : 6/7/20, 2:51 PM
Határozott célom, hogy több felületen keresztül minél több emberhez szóljak és a jövőben a mai kor igényeinek jobban megfelelő módon tartsam a kapcsolatot, a figyelmükkel egyre nagyobb számban megtisztelő egészségtudatos követőimmel.
Honlapomon megtalálható lesz minden aktuális információ tanfolyamaimről és előadásaimról, valamint a jövőbeli és eddig videóim is elérhetőek a Videótárban. 
 
Sok ember fordult hozzám az utóbbi időben is személyes konzultációt igényelve, de sajnos nekem már nem áll módomban rendeléseket tartani, mivel az időmet teljesen a kutatásnak és a tanításnak szenteltem. De azoknak a kedves érdeklődőknek, akik személyes konzultációt szeretnének sem kell elkeseredniük. Mára már van egy csapat természetgyógyász, akik elvégezték a Egészségterv tanfolyamot, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken és a legjobb szívvel tudom őket ajánlani azoknak, akik úgy érzik a személyes konzultáció segítséget jelentene számukra. Kollégáim az ország különböző részein rendelnek, így remélhetőleg ide kattintva lakóhelyedhez közel is könnyen találsz lehetőséget a személyes konzultációra.
 
Továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy első sorban tanulja meg a saját teste üzeneteit megfejteni. A mai világban rendkívül fontosnak tartom, hogy rendelkezzünk a szükséges alapismeretekkel a szervezetünk működéséről, a táplálkozásról, az egészség megőrzéséről illetve a betegségek lehetséges megelőzéséről.
Itt a túlélés a tét! Ezért véleményem szerint senki nem rakhatja át a felelőséget az orvos, a gyógyító vállára mondván nekem már nincs semmi dolgom. Ők csak az útat mutathatják meg, de magadnak kell ezen az úton végigmenni!
 
2020. Június 22-én egy 30 napos ingyenes online tanfolyamot indítok az erre a célre létrehozott zárt Facebook csoport felületén, ahol az egészségmegőrzés alaplépéseit tanulhatod meg. Heti két alkalommal jelentkezek a csoportban - minden kedden 18:30-kor a tanfolyamsorozat egy új videójával jelentkezem, míg péntekenként este 18.30-kor egy élő bejelentkezés keretein belül válaszolok a kérdésekre.
A tanfolyamon való részvétel ingyenes, csak egy Coral Club regisztráció szükséges hozzá, ami semmilyen további kötelezettséggel nem jár. A regisztrációt az alábbi linken keresztül tudod megtenni: https://hu.coral-club.com/registration/?REF_CODE=780673790056
 
Az új honlapommal elindulásával azonban a fejlődés nem áll meg! Ősztől tervezem egy Online Egészség Iskola elindítását az Egészségkör portálon keresztül, ahol különböző problmémákkal foglalkozunk majd és szélesebb körű támogatást tervezünk nyújtani konzulenseink segítségével. Ezen a honlapon is további fejlesztések várhatók, ahol lehetőség lesz regisztrációra és a régebben tartott tanfolyamok felvételeinek megvásárlásán kívül más zárt tartalmak elérésére.
 
Mindenkit szeretettel várok és remélem hamarosan találkozunk!
 
Szívélyes üdvözlettel,
Hatvani Galina