Hírek

Az egészségklub legújabb hírei

Szeretettel üdvözöllek a várva várt új honlapomon!

Közzétéve : 6/7/20, 2:51 PM
Határozott célom, hogy több felületen keresztül minél több emberhez szóljak és a jövőben a mai kor igényeinek jobban megfelelő módon tartsam a kapcsolatot, a figyelmükkel egyre nagyobb számban megtisztelő egészségtudatos követőimmel.
Honlapomon megtalálható lesz minden aktuális információ előadásaimról, valamint a jövőbeli és eddig videóim is elérhetőek a Videótárban. 
 
Sok ember fordult hozzám az utóbbi időben is személyes konzultációt igényelve, de sajnos nekem már nem áll módomban rendeléseket tartani, mivel az időmet teljesen a kutatásnak és a tanításnak szenteltem. De azoknak a kedves érdeklődőknek, akik személyes konzultációt szeretnének sem kell elkeseredniük. Mára már van egy csapat természetgyógyász, akik elvégezték a Egészségterv tanfolyamot, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken és a legjobb szívvel tudom őket ajánlani azoknak, akik úgy érzik a személyes konzultáció segítséget jelentene számukra. Kollégáim az ország különböző részein rendelnek, így remélhetőleg ide kattintva lakóhelyedhez közel is könnyen találsz lehetőséget a személyes konzultációra.
 
Továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy első sorban tanulja meg a saját teste üzeneteit megfejteni. A mai világban rendkívül fontosnak tartom, hogy rendelkezzünk a szükséges alapismeretekkel a szervezetünk működéséről, a táplálkozásról, az egészség megőrzéséről illetve a betegségek lehetséges megelőzéséről.
Itt a túlélés a tét! Ezért véleményem szerint senki nem rakhatja át a felelőséget az orvos, a gyógyító vállára mondván nekem már nincs semmi dolgom. Ők csak az útat mutathatják meg, de magadnak kell ezen az úton végigmenni!
 
Szívélyes üdvözlettel,
Hatvani Galina