Kezdő csoport

Zártkörű csoport az Egészségterv kezdő témáiról

Miért jó tagnak lenni?

Az Egészségterv megismerése a Kezdő csoporttal kezdődik. A honlapon való regisztráció után minden új felhasználó automatikusan a Kezdő csoport tagja lesz és így bejelentkezés után rögtön elkezdheti az első lépéseket bemutató Kezdő előadás-sorozatokat. Ennek a csoportnak a célja, hogy közvetlenebb segítséget nyújthassak mindazoknak, akik szeretnék jobban megérteni a szervezet működését, a betegségek eredetét és, hogy hogyan segíthet az Egészségterv azok hatékony megelőzésében.
A csoportban található előadás-sorozatokban elmagyarázom, hogy mi véleményem szerint az egészséges élethez vezető út amin magam is járok, és megmutatom ennnek az "útnak" a kezdő lépéseit is, de az "úton mindenkinek magának kell végigmennie".

Élő bejelentkezések

A csoport tagjai számára elérhető a Kezdő Facebook csoportom is, ahol heti rendszerességgel élő adásokkal jelentkezem, melyek során a tagok által feltett kérdések megválaszolása mellett általában a szervezet működéséről és az Egészségterv alapjairól van szó.
Feltett szándékom, hogy a csoporton keresztül vegigkísérhessem a tagokat az Egészségterv kezdő lépéseihez tartozó Coral Club Hydramax programon és segítsek megérteni a szervezetünk által adott visszajelzéseket.
A Facebook csoportban ezen kívül moderált keretek között lehetőségetek van kérdezni tőlem vagy akár egymástól is, igyekszem válaszolni is pár napon belül.

Online előadás-sorozatok

A csoport tagjai hozzáférést kapnak az Egészségterv kezdő lépéseit bemutató Online előadás-sorozatokhoz, ahol lépésről-lépésre haladva magyarázom el az alapokat.

Hogyan lehetek tag?

A honlapon való regisztrálás után minden új felhasználó automatikusan Kezdő szinten indul, viszont az élő adásokat csak a Facebook csoportom tagjaként lehet elérni. Ehhez külön kell jelentkezned a Facebook felületén ide kattintva..

 1. Ha még nem regisztráltál a honlapomon, akkor tedd meg itt!
  A regisztráció után kapni fogsz egy email-t egy linkkel, amivel aktiválhatod a felhasználói fiókodat.
 2. Bejelentkezés után automatikusan hozzáférsz a Kezdő előadás-sorozatokhoz a honlapomon
 3. Ha szeretnéd megnézni az élő adásokat is és még nem vagy tagja a Kezdő Facebook csoportomnak, akkor jelentkezz
Kérdésed van?

Nem találsz valamit vagy elakadtál? Írd meg üzenetben kérdésed vagy észrevételed Facebook oldalamra, vagy küldj e-mailt az info@hatvanigalina.hu címre!

Kezdő előadások

Milyen vízre van szüksége a szervezetünknek? Mi a biogén víz és hogyan készítheted el magadnak bárhol néhány perc alatt?
Elkezdem a sorozatot

Kezd a vízzel!

A testünk 50-70%-a víz. Minden biokémiai folyamat szervezetünkben speciális biogén víz segítségével történik, ezért nem mindegy, milyen vízzel "töltjuk fel" a szervezetünket.

A biogén víz hidratálja és elindítja a méregtelenítési folyamatot, előkészíti a szervezetet az Egészségterv következő lépéséhez.

Ebből az előadás-sorozatból mindent megtudhatsz a biogén vízről és, hogy miért van rá szüksége a szervezetünknek, valamint megnézheted hogyan készítheted el magadnak bárhol néhány perc alatt.

A sorozat részei
1. Víz - több mint oldószer

A szervezetünk 50-70%-a, míg vérünk kb. 92%-a víz. Víz nélkül nincs élet! A szervezetünkben lévő víz egy speciális, úgy nevezett biogén víz

Ebben a videóban megtudhatod milyen különleges tulajdonságokkal rendelkezik a biogén víz, "a vízzel gyógyítani és ölni is lehet"!

2. Mi a Biogén víz? Mivel segíthetjük még szervezetünk hidratálását?

Mi az a biogén víz?

biológiailag hozzáférhető, bioaktív víz, melynek 4 fő paramétere van:

 1. enyhén lúgos
 2. organikus ásványi anyagokkal feltöltött (organikus, vagyis élő vagy élő volt)
 3. alacsony felületi feszültséggel bír
 4. negatív ORP (oxidációs redoxpotenciál), vagyis antioxidáns tulajdonságú

A hidratálás előkészíti a szervezetet a következő lépésekre és éppen ezért fontos, hogy a biogén víz mellett más tápanyagok fogyasztásával még hatékonyabban végezzük a hidratálást.

3. A Coral-Mine története

A biogén víz legfontosabb kelléke a Coral-Mine. Ez a rövid film ismerteti ennek a csodálatos készítménynek történetét.

4. Hogyan készíts magadnak biogén vizet

Ebben a rövid útmutató videóban megnézheted, hogyan készíthetsz magadnak otthon biogén vizet.

5. Hidratálás komplex módon

A korábbi részekből már kiderült, hogy az Egészségterv szerint az első lépés az egészséghez vezető úton a hidratálás, és a biogén vizet is megismertük már. Ebben a videóban azonban arről beszélek, hogy vannak további tápanyagok is, amik elősegítik szervezeted hatékonyabb hidratálását.

A program során használt termékek biológiailag aktív összetevői részt vesznek számos fiziológiai és biokémiai folyamatban, melyek a víz segítségével és jelenlétében zajlanak testünkben. Szabályozzák a só-víz háztartásának egyensúlyát is, ami elengedhetetlen szervezetünk egészségének és egyensúlyának (homeosztázisának) fenntartásához.

A program hozzájárul:
 • a szervezet optimális hidratálásához
 • a szervezet só-víz háztartás egyensúlyának megtartásához
 • a szervezet sav-bázis egyensúlyának szabályozásához
 • a víz élettani hatásának javításához
 • a teherbíró- és a stressztűrő képességünk növeléséhez

A program időtartama: 30 nap

6. A szervezet energiaszintjének emelése és védelem a szabadgyökök ellen

A szervezetünk energiaszintje a bennünk lévő szabad elektronok mozgásától függ. A szabadgyök a szervezetünk egyik legveszélyesebb károsító tényezője. Bemutatom az egyik leghatékonyabb antioxidánst és "energia bombát" egyben.

7. Hatékony sejtanyagcsere: Kálium-nátrium pumpa

Napjainkban az egészségtelen táplálkozásunk következtében a legtöbb ember szervezetében nátrium többlet és kálium hiány van. Ennek következtében sajnos a sejtek anyagcseréje sérül. Ennek ellensúlyozásában segít a videóban bemutatott világszabadalom.

8. Hidratálás Hydramax helyett Coral Detox segítségével

A Hidratálás program bizonyos esetekben elvégezhető a Hydramax helyett a későbbi előadásokban részletesen bemutatott Coral Detox csomaggal is.

9. Miben különbözik a Coral Detox a Hydramaxtól

Ebben a részben arról beszélek, hogy a Coral Detox és Detox Plus csomagok miért használhatóak jól a Hydramax helyettesítéseként.