Keresés

Élő előadások, tanfolyamok, videók, hírek

Címkék

Élő előadások (0)


Tanfolyamok (2)

Egészségterv

Következő alkalom: Hamarosan
Helyszín: Hamarosan
A tanfolyam témája
Minden betegségnek egy eredete van, mindegy, hogy mi a címke, amit az egyes betegségekre akasztottak. Így a gyógyítást minden esetben ugyanazokkal a lépésekkel kell elkezdeni

Hormon/Immun

Következő alkalom: Hamarosan
Helyszín: Hamarosan
A tanfolyam témája
2x1 napos előadássorozat a hormon- és az immunrendszerről

Videók (3)

Egészségterv 4 lépésben
Közzétéve : 6/2/20, 1:56 AM

További részletek az Egészségtervről itt találhatók.

Alaptanfolyam - ajánló
Közzétéve : 6/2/20, 1:52 AM

Ez tulajdonképpen egy nyelvtanfolyam, ahol megtanuljuk értelmezni a saját testünk jelzéseit, és megtanuljuk megfigyelni a szervezetünket: hogyan kommunikál velünk ha valami nem megfelelően történik. Ahhoz, hogy tudj felelősséget vállalni a saját egészségedért, ez nélkülözhetetlen.

A betegség a szervezet öngyógyítási kísérlete. Nem mástól kell várni a passzív megoldást, hanem ennek a tudásnak a birtokában időben észre tudod venni és értelmezni a test jelzéseit.

További részleteket a tanfolyamról itt találsz.

Egészségterv 1. lépés: biológiailag hozzáférhető víz
Közzétéve : 6/2/20, 1:46 AM

Minden betegség kezelését, függetlenül attól, hogy milyen címkével illették, illetve a sikeres fogyókúrát a szervezet tisztításával kell kezdeni, a tisztítás nulladik lépcsője pedig a szervezetünk számára biológiailag hasznosítható víz napi rendszeres bevitele. A vastagbél, a nyirokrendszer és a többi szervünk tisztítása után pedig a parazitamentesítés sem elhanyagolható.

Ezt a 4 lépcsős folyamatot egy Egészségtervben foglaltam össze, melynek segítségével Te is végigjárhatod az egészség felé vezető utat. Az Egészségterv a jó közérzetünk és egészségünk megőrzésének legfontosabb alapjáról szól. Betegség esetén pedig az Egészségterv során testünket olyan mértékben tudjuk támogatni, hogy szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak köszönhetően legtöbbször már pusztán ennek segítségével az igen súlyos tünetek is megszűnnek.

Az Egészségterv röviden:

  • fogyassz biológiailag hozzáférhető vizet,
  • tisztítsd ki az emésztő-
  • és nyirokrendszeredet,
  • tápláld sejtjeidet és védd meg őket a környezeti ártalmaktól!

További részleteket itt olvashatsz.


Hírek (1)

Szeretettel üdvözöllek a várva várt új honlapomon!
Közzétéve : 6/7/20, 2:51 PM
Határozott célom, hogy több felületen keresztül minél több emberhez szóljak és a jövőben a mai kor igényeinek jobban megfelelő módon tartsam a kapcsolatot, a figyelmükkel egyre nagyobb számban megtisztelő egészségtudatos követőimmel.
Honlapomon megtalálható lesz minden aktuális információ tanfolyamaimről és előadásaimról, valamint a jövőbeli és eddig videóim is elérhetőek a Videótárban. 
 
Sok ember fordult hozzám az utóbbi időben is személyes konzultációt igényelve, de sajnos nekem már nem áll módomban rendeléseket tartani, mivel az időmet teljesen a kutatásnak és a tanításnak szenteltem. De azoknak a kedves érdeklődőknek, akik személyes konzultációt szeretnének sem kell elkeseredniük. Mára már van egy csapat természetgyógyász, akik elvégezték a Egészségterv tanfolyamot, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken és a legjobb szívvel tudom őket ajánlani azoknak, akik úgy érzik a személyes konzultáció segítséget jelentene számukra. Kollégáim az ország különböző részein rendelnek, így remélhetőleg ide kattintva lakóhelyedhez közel is könnyen találsz lehetőséget a személyes konzultációra.
 
Továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy első sorban tanulja meg a saját teste üzeneteit megfejteni. A mai világban rendkívül fontosnak tartom, hogy rendelkezzünk a szükséges alapismeretekkel a szervezetünk működéséről, a táplálkozásról, az egészség megőrzéséről illetve a betegségek lehetséges megelőzéséről.
Itt a túlélés a tét! Ezért véleményem szerint senki nem rakhatja át a felelőséget az orvos, a gyógyító vállára mondván nekem már nincs semmi dolgom. Ők csak az útat mutathatják meg, de magadnak kell ezen az úton végigmenni!
 
2020. Június 22-én egy 30 napos ingyenes online tanfolyamot indítok az erre a célre létrehozott zárt Facebook csoport felületén, ahol az egészségmegőrzés alaplépéseit tanulhatod meg. Heti két alkalommal jelentkezek a csoportban - minden kedden 18:30-kor a tanfolyamsorozat egy új videójával jelentkezem, míg péntekenként este 18.30-kor egy élő bejelentkezés keretein belül válaszolok a kérdésekre.
A tanfolyamon való részvétel ingyenes, csak egy Coral Club regisztráció szükséges hozzá, ami semmilyen további kötelezettséggel nem jár. A regisztrációt az alábbi linken keresztül tudod megtenni: https://hu.coral-club.com/registration/?REF_CODE=780673790056
 
Az új honlapommal elindulásával azonban a fejlődés nem áll meg! Ősztől tervezem egy Online Egészség Iskola elindítását az Egészségkör portálon keresztül, ahol különböző problmémákkal foglalkozunk majd és szélesebb körű támogatást tervezünk nyújtani konzulenseink segítségével. Ezen a honlapon is további fejlesztések várhatók, ahol lehetőség lesz regisztrációra és a régebben tartott tanfolyamok felvételeinek megvásárlásán kívül más zárt tartalmak elérésére.
 
Mindenkit szeretettel várok és remélem hamarosan találkozunk!
 
Szívélyes üdvözlettel,
Hatvani Galina