Hírek

Ismerd meg te is az Egészségtervet az Online előadás-sorozatok segítségével

Közzétéve : 4/24/21, 12:55 PM

Nagy örömömre szolgál, hogy a honlapom indulasa óta egyre többen érdeklődtök az Egészségtervvel kapcsolatban. Az utóbbi időben nagyon sok visszajelzést kaptam tőletek az elérhető anyagok rendszerezettségével és tartalmával kapcsolatban, amelyek eredményeként elkészült egy olyan rendszer, ahol Online előadás-sorozatok segítségével önállóan haladhattok végig az Egészségterv lépésein. A lépésekre bontott előadás-sorozatokban igyekeztünk minden információt rendszerezni az adott témában, remélem örömmel használjátok majd.

Érdemes lesz a jövőben is visszalátogatni, mert újabb előadás-sorozatokkal, valamint Gyakori kérdésekkel és VIP csoporttal is készülünk majd.

Szeretettel üdvözöllek a várva várt új honlapomon!

Közzétéve : 6/7/20, 2:51 PM
Határozott célom, hogy több felületen keresztül minél több emberhez szóljak és a jövőben a mai kor igényeinek jobban megfelelő módon tartsam a kapcsolatot, a figyelmükkel egyre nagyobb számban megtisztelő egészségtudatos követőimmel.
Honlapomon megtalálható lesz minden aktuális információ előadásaimról, valamint a jövőbeli és eddig videóim is elérhetőek a Videótárban. 
 
Sok ember fordult hozzám az utóbbi időben is személyes konzultációt igényelve, de sajnos nekem már nem áll módomban rendeléseket tartani, mivel az időmet teljesen a kutatásnak és a tanításnak szenteltem. De azoknak a kedves érdeklődőknek, akik személyes konzultációt szeretnének sem kell elkeseredniük. Mára már van egy csapat természetgyógyász, akik elvégezték a Egészségterv tanfolyamot, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken és a legjobb szívvel tudom őket ajánlani azoknak, akik úgy érzik a személyes konzultáció segítséget jelentene számukra. Kollégáim az ország különböző részein rendelnek, így remélhetőleg ide kattintva lakóhelyedhez közel is könnyen találsz lehetőséget a személyes konzultációra.
 
Továbbra is arra biztatok mindenkit, hogy első sorban tanulja meg a saját teste üzeneteit megfejteni. A mai világban rendkívül fontosnak tartom, hogy rendelkezzünk a szükséges alapismeretekkel a szervezetünk működéséről, a táplálkozásról, az egészség megőrzéséről illetve a betegségek lehetséges megelőzéséről.
Itt a túlélés a tét! Ezért véleményem szerint senki nem rakhatja át a felelőséget az orvos, a gyógyító vállára mondván nekem már nincs semmi dolgom. Ők csak az útat mutathatják meg, de magadnak kell ezen az úton végigmenni!
 
Szívélyes üdvözlettel,
Hatvani Galina